De nieuwe website ziet er eigentijdser uit.
De nieuwe website ziet er eigentijdser uit. Baarnsche Courant

Website BaarnscheCourant.nl vernieuwd

5 juni 2020 om 09:38 Overig

BAARN De website van deze krant, BaarnscheCourant.nl, is geheel vernieuwd. De site is eigentijdser en bevat bovendien tal van premium artikelen waar u, als trouwe abonnee, uiteraard toegang toe heeft. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten op de papieren editie van uw krant, maar kunt u redactionele artikelen over belangrijke onderwerpen al op internet lezen. Hierdoor kan de Baarnsche Courant, in haar jubileumjaar, nog actueler opereren.

Datzelfde geldt voor de digitale krant die, net als onze website, in een nieuw jasje is gestoken. Om u toegang tot de exclusieve artikelen en de digitale krant (e-paper) te geven dient u eenmalig uw gegevens te registreren op de website. Dat kan via het inlogscherm rechtsboven (poppetje met +) op de homepage of via de link www.baarnschecourant.nl/profile/user.

Wanneer deze stappen zijn voltooid, ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres een validatielink waarna ingelogd kan worden. Het proces is daarmee bijna voltooid.

Het enige wat nog moet gebeuren is uw abonnement koppelen aan de zojuist doorgevoerde registratie.

U hebt daarvoor uw abonneenummer danwel relatienummer nodig en uw postcode. Met deze twee gegevens kunnen we uw toegang activeren, waarna de registratie voltooid is. We hebben het relatienummer per mail hebben toegestuurd aan abonnees waarvan wij het mailadres hebben. Abonnees die hun relatienummer niet weten, kunnen mailen naar service@bdu.nl met hun postcode-huisnummer, dan reageren wij met het relatienummer.

U kunt ook HIER klikken. Dan kunt u een pdf downloaden waarin de stappen die u moet volgen staan beschreven.

De redactie van de Baarnsche Courant wenst u veel leesplezier!

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie