Tom Gesgarz, trainer SV Baarn
Tom Gesgarz, trainer SV Baarn SV Baarn

Laatste training Tom Gesgarz bij SV Baarn

4 juni 2020 om 17:38 Voetbal Deel je nieuws

Met het beëindigen van zijn laatste training voor de selectie, is ook een eind gekomen aan een periode van drie jaar intensieve samenwerking van SV Baarn met Tom Gesgarz.

In 2017 startte Tom Gesgarz als beginnend hoofdtrainer bij SV Baarn. Een uitdaging voor beide partijen. Maar met de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal begon de samenwerking in elk geval met een frisse start.

Het eerste jaar stond in het teken van iedereen weer op het trainingsveld te krijgen en plezier in het voetbal weer terug te brengen. Ook de overgang van jeugdspelers naar de senioren te bevorderen had grote prioriteit. Dit is gelukt mede door grote inspanning van Gesgarz. Sportief deed SV Baarn het eerste jaar op zaterdag redelijk mee in de 4e klasse. 

Het tweede seizoen wilden Gesgarz en SV Baarn oogsten en promoveren naar de 3e klasse. De club was er klaar voor! Na een prachtig seizoen werd de nacompetitie gehaald, waarbij de gedachten teruggaan naar enkele spannende en enerverende wedstrijden. Met als hoogtepunt natuurlijk de prachtige, gewonnen finale tegen Kockengen. De promotie was gelukt en daarmee de doelstelling bereikt.  
Het huidige seizoen in de 3e klasse verliep zwaarder dan aanvankelijk gedacht, mede door blessures van enkele dragende spelers. Op het moment van uitbreken van het corona stond de ploeg van Gesgarz voorlaatste. Door het niet laten uitspelen van de competitie kan SV Baarn volgend seizoen weer in de 3e klasse uitkomen. 
Gelukkig heeft Gesgarz na het abrupte stoppen van de competitie door de Corona nog drie weken kunnen trainen met de groep waarmee hij drie jaar lief en leed heeft gedeeld.
 

Richard Hop, voorzitter van de Technische Commiscie van SV Baarn vat de ‘periode Gesgarz’ samen: “Voor mij persoonlijk zijn de afgelopen drie jaar de mooiste en prettigste geweest als lid van Technische Commissie tot nu toe. Tom is een ontzettend fijn mens om mee te werken, er is tussen ons nooit een onvertogen woord gevallen en we liepen na overleg altijd weer lachend de deur uit. We hebben samen een prachtige ontwikkeling van de club doorgemaakt de afgelopen drie jaar. Ik denk dat ik namens de hele club, van jong tot oud, Tom mag bedanken voor de geweldige inzet en alles wat hij voor onze club heeft betekend”.

Op een later moment in de komende weken, neemt de selectie en de vereniging SV Baarn nog officiëel afscheid van één van de meest succesvolle coaches van de laatste jaren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie