Afbeelding
Château de Salles

Deze zomer gaat u naar vakantiepark Château de Salles!

4 juni 2020 om 12:08 Partnercontent

Verheug jij je ook al helemaal op de zomervakantie met het hele gezin en wil je graag een vakantiehuis reserveren in Frankrijk? Résidence Château de Salles is een absolute aanrader onder de vakantieparken. Dit park van FranceComfort staat garant voor een en al grandeur aan de Atlantische kust. Het prachtige kasteelresort ligt op nog geen half uur van het strand en is te vinden in het meest zuidelijke deel van Frankrijk. Vakantiehuis reserveren in Frankrijk? Wanneer je kiest voor Château de Salles genieten jij en je gezin van de schitterende omgeving, luxe faciliteiten, riante villa’s en tientallen animatiemogelijkheden. Met deze parel onder de vakantieparken in Frankrijk beleef je een onvergetelijke vakantie. 

Vakantiehuis reserveren in Frankrijk: proef de authentieke sfeer

Résidence Château de Salles is gelegen tussen twee kustregio’s in het zuidelijke deel van Frankrijk. Dit gebied heeft enorm veel bezienswaardigheden. De Provence en de Languedoc zijn het oostelijke deel van de streek. Het westelijke deel bevindt zich aan de Atlantische kust. De prachtige stranden, eeuwenoude dorpjes en de schitterende natuur staan garant voor wekenlang plezier. Dit deel van een van Europa’s populairste vakantielanden is niet voor niets een grote trekpleister. Veel mensen kiezen voor dit gebied wanneer zij een vakantiehuis reserveren in Frankrijk. Vakantiepark Château de Salles ligt ten zuiden van de stad Bordeaux en mag zich met recht een van de mooiste vakantieparken in Frankrijk noemen.

Een van de mooiste vakantieparken in Frankrijk

Het knusse dorp Salles is gelegen tussen de mooie badplaats Arcachon en de stad Bordeaux. Het dorp is een bezoek zeker waard als je graag een terrasje pakt en gek bent op winkelen. Daarnaast is het vakantiepark een van de mooiste van in Frankrijk. De rivier de L’Eyre stroomt er langs. Résidence Château de Salles bestaat uit luxueuze vakantiehuizen én biedt dagelijks veel animatie. Voor zowel volwassenen als kinderen is er dus veel te beleven. Er is een kleurrijke kinderspeelplaats, een zwembad met kinderbad, tafeltennis, speelautomaten, een squashbaan en een jeu-de-boulesbaan. Met tennisbanen, fitness en fietsverhuur kun je je heerlijk sportief uitleven. Genieten van lunch en diner doe je in het sfeervolle restaurant. Ook is dit een fijne plek om een goed kop koffie en een mooi glas wijn te drinken. Vakantiehuis reserveren in Frankrijk? Met Résidence Château de Salles overtuig je iedereen thuis gegarandeerd.

Boek snel jouw villa op Résidence Château de Salles

Een vakantiehuis reserveren in Frankrijk? Op de website van FranceComfort ontdek je alle beschikbare villa’s en lees je alles over het vakantiepark. Zie jij jouw gezin ook al genieten in dit prachtige gebied van la douce France? Nu is het moment om Residence Château de Salles te verkiezen boven alle andere vakantieparken in Frankrijk. Wacht dus niet langer want de mooiste vakantievilla’s zijn snel volgeboekt!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie