De Eemerwaard
De Eemerwaard Jenny

Eemerwaard wandeling

19 mei 2020 om 17:33 Overig Deel je nieuws

Mijn wandeling in de Eemerwaard begint aan het eind van de Botter op het schelpenpad waar ik vrolijk wordt begroet door een loslopende teckel, die kan ik hebben denk ik en loop verder. Tegen het midden van het schelpenpad langs de Praamgracht krijg ik iets minder vrolijk een sliert slijm tegen mijn broek van een ook loslopende labrador. Aangekomen bij de Eem wordt ik bijna omver gerend door een wederom loslopende herdershond. 

Beste hondenbezitters die een wandeling maken langs de Eemerwaard, houdt u alstublieft uw hond aan de lijn. Ik hou van dieren en zeker ook van honden maar niet als ze mij en mijn jonge kinderen omver lopen en bang maken. De honden treffen geen blaam, de bazen zouden zo verstandig moeten zijn om de honden aan de lijn te houden. Ze kijken je verdwaasd aan als je er vriendelijk wat van zegt of erger je krijgt een grote mond waar je je al niet mee bemoeit. Ik ken mensen die niet meer gaan wandelen langs de Eemerwaard omdat ze bang zijn voor deze loslopende honden. Dat kan toch niet de bedoeling zijn! 

Het is een prachtig stukje Baarn waar we, zeker in deze tijd, prima allemaal van kunnen genieten, zullen we dat dan ook proberen samen te doen?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie