Word Vriend van Flint en steun het theater

7 mei 2020 om 14:52 Activiteiten Deel je nieuws

Flint is trots op haar vele trouwe bezoekers van het afgelopen seizoen. Speciaal voor deze bezoekers heeft Flint het aantrekkelijke aanbod om Vriend te worden. Vrienden van Flint profiteren van speciale aanbiedingen en hebben de mogelijkheid om een week eerder kaarten te bestellen voor nieuwe theatervoorstellingen. Juist in deze tijd is Flint op zoek naar Flint Vrienden, mensen die het theater een hart onder de riem willen steken en zo het theaterhart van Amersfoort steunen. Met de bijdrage van het lidmaatschap ondersteunen de vrienden de theaterprogrammering en worden de bloemen voor onze artiesten bekostigd.

Voordelen en de online Vriendenavond
Naast voorrang op de kaartverkoop ontvangen Vrienden ieder kwartaal een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en leuke aanbiedingen. Ieder jaar organiseert Flint een speciale Vriendenavond. Deze avond vindt normaal gesproken in mei plaats. Helaas is door de huidige ontwikkelingen een Vriendenavond niet mogelijk in de gebruikelijke vorm. Daarom organiseert Flint dit seizoen de Vriendenavond online zonder publiek. Op 25 mei zendt Flint de Vriendenavond live uit via Facebook en is deze ook te volgen op de website van Flint: www.flint.nl/vriendenavond. Tijdens deze uitzending krijgt het publiek een exclusief kijkje achter de schermen van het theater.

Vriend worden
Voor € 25,- bent u in seizoen 2020-2021 al een zogenaamde ‘Zilveren Vriend’. Ook kunt u ‘Gouden’ of ‘Platina Vriend’ worden. Als Vriend ondersteunt u met uw bijdrage de programmering van Flint. Vriend worden kan 24 uur per dag op www.flint.nl/vrienden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie