Afbeelding
Baarnsche Courant

Zwembad De Trits krijgt opknapbeurt

1 mei 2020 om 15:21 Recreatie

BAARN Zwembad De Trits krijgt een opknapbeurt. De perrons worden opnieuw betegeld en de kleed- en doucheruimten krijgen niet alleen nieuwe plafonds maar ook nieuwe, gebruiksvriendelijkere kleedcabines. Daarvoor blijft het zwembad, dat nu al gesloten is vanwege corona, dicht tot eind augustus. Na de sluiting kan men vanaf 31 augustus het vernieuwde zwembad gebruiken.

Het zwembad is momenteel gesloten vanwege de coronamaatregelen. Een aantal werkzaamheden die later gepland waren, zijn daarom naar voren gehaald. Echter, de werkzaamheden vergen meer tijd omdat de aannemers vanwege corona met minder personeel tegelijk moeten werken. Daarom hebben het management van De Trits en de gemeente besloten het zwembad tot eind augustus gesloten te houden, zélfs als de overheid eventueel in juni het zwemmen weer vrij zou geven. ,,Op deze manier is meer zekerheid dat de werkzaamheden eind augustus daadwerkelijk afgerond zijn", aldus de gemeente

,,Het zwembad van De Trits blijft bij de tijd ondanks de respectabele leeftijd van 27 jaar", vervolgt de gemeente. ,,Het management en de medewerkers doen er alles aan om het service- en facilitair niveau van 2020 en volgende jaren te handhaven of te overtreffen. Hierin investeert niet alleen de gemeente Baarn maar ook de Stichting De Trits."

De nieuwe onderwaterverlichting en de verlichting van de zwemhal bestaat uit energiezuinige LED-lampen. De waterzuiveringsinstallatie wordt aangepast met UV-reiniging, hierdoor wordt het chemicaliënverbruik verlaagt.

Mocht u meer informatie willen over de gevolgen voor u als gebruiker van zwembad De Trits, dan kunt u de website, facebook en twitter van Sportcentrum de Trits raadplegen. Ook kunt u een mail sturen naar info@detrits.nl o.v.v. “vraag verbouwing zwembad”. Dan zorgen medewerkers van De Trits ervoor dat alle mogelijke onduidelijkheid wordt weggenomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie