Oude Muziek Concerten Baarn seizoen 2020-2021

21 april 2020 om 10:30 Muziek Deel je nieuws

Hoe anders had de stichting Kunst & Cultuur Baarn zich de afloop van het muziekseizoen 2019-2020 voorgesteld! Na een zestal aansprekende concerten maakte afgelopen maart het coronavirus abrupt een einde aan de concertreeks in de Baarnse Paaskerk. Voor de geannuleerde optredens zoekt de stichting naar een vervangende concertdata. Ondertussen hoopt de stichting dat de serie van negen concerten voor het seizoen 2020-2021 op zaterdagavond 26 september van start kan gaan met een optreden van het Franse ensemble Les Basses Réunies. Verderop in het seizoen zijn optredens gepland voor ensembles als Seldom Sene, Armoniosa, Chiaroscuro, L'Amoroso, La Chimera en The Bach Players. Het complete concertoverzicht is te vinden op de website www.preludeklassiekemuziek.nl

Van Paaskerk naar Pauluskerk

Vonden de door de stichting georganiseerde concerten steeds plaats in de Paaskerk, een verbouwing die daar na de zomer van start gaat maakt dat de concerten voor het seizoen 2020/2021 zich zullen afspelen in de aan de Brink gelegen Pauluskerk.

De stichting draait op donateurs

Alhoewel we in onzekere tijden leven en andere zaken momenteel terecht om veel aandacht vragen, is het gelet op het continueren van de Baarnse concerten van groot belang dat de Stichting Kunst & Cultuur Baarn ook in de huidige crisistijd kan blijven rekenen op voldoende steun van donateurs. Vandaar dat de stichting het dringende verzoek neerlegt bij de bestaande donateurs ook dit jaar een financiële bijdrage te leveren. Ook zou het zeer welkom zijn als meer liefhebbers zich aansluiten bij de initiatieven van de Stichting. Donateurs beschikken over een overdraagbaar passe-partout en kunnen de door de stichting georganiseerde concerten gratis bijwonen. De jaarlijkse minimale donatie bedraagt € 125. Uw donatie(s) ziet de Stichting Kunst & Cultuur Baarn graag vóór 1 juni 2020 o.v.v. van uw adresgegevens tegemoet op IBAN-rekening NL91 INGB 0004612963 o.v.v. ‘Donatie seizoen 2020-2021’.

Mocht de ‘anderhalve-meter-samenleving’ ook voor het concertseizoen 2020-2021 roet in het eten gooien dan krijgen donateurs de vraag voorgelegd van de stichting of zij hun donatie in willen zetten voor de concertreeks 2021-2022. Indien er prijs wordt gesteld op teruggave van de donatie dan zal de stichting dit regelen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie