De beentjes van Sint-Hildegard.
De beentjes van Sint-Hildegard.

Films Speeldoos verplaatst naar september

13 april 2020 om 10:04 Corona

BAARN De films die Theater de Speeldoos vanaf half maart en april geprogrammeerd had staan zijn noodgedwongen geannuleerd vanwege de coronacrisis. Het theater heeft ervoor gekozen om voor de uitverkochte en goed bezochte films nieuwe data in te plannen. Dit geldt voor de film De beentjes van Sint-Hildegard (3 vertoningen in maart en 1 in april) en Little Women (23 maart). Voor deze films zijn nieuwe data in september gepland.

De kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht. De eerder gekochte ticket(s) blijven geldig en kunnen gebruikt worden op de vervangende data. Het publiek is ook geïnformeerd wat te doen bij verhindering. Het theater heeft deze informatie ook op speeldoosbaarn.nl/corona geplaatst.

Theater de Speeldoos hoopt natuurlijk van harte dat zij in september weer van start kan gaan. Hoe dat vorm gaat krijgen, weet vooralsnog niemand. Ook het theater volgt de ontwikkelingen van een eventuele 1,5 meter economie op de voet. Het kan daarom zijn dat er in een later stadium alsnog andere maatregelen genomen moeten worden met betrekking tot deze films. Uiteraard brengt het theater het filmpubliek dan opnieuw op de hoogte.

Het theater houdt alle informatie op dit gebied up-to-date op speeldoosbaarn.nl/corona.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie