Pauluskerk
Pauluskerk Johan Bosgra

Diensten Pauluskerk in de coronatijd

9 april 2020 om 15:39 Maatschappelijk Deel je nieuws

Door de maatregelen in verband met het Coronavirus wordt aan de geplande kerkdiensten in de komende periode een andere invulling gegeven. De kerk is gesloten en toch open, want onze kerkdiensten worden uitgezonden. U kunt de diensten live beluisteren, maar ze kunnen ook later teruggeluisterd worden.

Op Goede Vrijdag is er om 19:30 uur een korte dienst, waarin ds.W.Klouwen voorgaat. Deze dienst is alleen te beluisteren via www.kerkomroep.nl of www.kerkdienstgemist.nl.

De Paaswake gaat niet door, omdat het bijzondere karakter van deze dienst vraagt om fysieke aanwezigheid van de gemeente.

En dan is het Pasen! Wij proclameren dat Jezus leeft, dat dood en graf Hem niet houden konden, dat Hij de overwinnaar is en dat wij, al worden we van alle kanten bedreigd, staan in het licht van Gods trouw en liefde. Het orgel jubelt, de trompet schalt, en wij willen als gemeente juist ook onder de huidige omstandigheden vieren dat geen farao, corona of dood ons er onder krijgt, Christus leeft, Hij heeft de sleutels van de dood en het dodenrijk.

Voorganger in deze Paasdienst is ds.W.Klouwen. Muzikale medewerking wordt verleend door Hendrik Jan de Bie, orgel en Frans de Vries, trompet.

De dienst begint om 10:00 uur en is alleen te beluisteren via www.kerkomroep.nl of www.kerkdienstgemist.nl.

Deze dienst wordt rechtstreeks op TV en radio uitgezonden door RTVBaarn.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie