Tijdelijke sluiting KringloopCentrum Baarn

27 maart 2020 om 11:46 Overig

BAARN KringloopCentrum Baarn Bunschoten gaat als laatste Kringloopcentrum in de regio haar deuren per woensdag 1 april (tijdelijk) sluiten.

De overheidsregelingen in acht nemend is het op dit moment niet meer mogelijk voor de medewerkers om veilig te werken. Er worden dan ook geen goederen meer ingezameld.

,,Wij verzoeken iedereen vriendelijk om geen goederen bij het Kringloopcentrum te plaatsen. Wij kunnen er geen kant mee op en zouden alles direct weg moeten gooien. Stelt u het opruimen van uw zolder, kelder of schuurtje alstublieft enige tijd uit. Wel blijven we goederen ophalen bij die mensen wiens situatie als noodgeval beschouwd kan worden. Dit wordt per individueel geval beoordeeld", aldus een woordvoerder.

Ook blijven de medewerkers van het Kringloopcentrum de textielcontainers die verspreid in het dorp staan legen. ,,Dit is mensenwerk. Gooi hier dus alstublieft géén afval of andere spullen in. Lever textiel altijd aan in gesloten zakken. Zodra de toestand stabiliseert gaan wij natuurlijk direct weer open."

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie