Christine Schut, Marin Hoogendoorn, Barbara Illing en Eugene Leenders (vlnr) zijn morgen niet bij Wim Hogeveen Mannenmode.
Christine Schut, Marin Hoogendoorn, Barbara Illing en Eugene Leenders (vlnr) zijn morgen niet bij Wim Hogeveen Mannenmode. Wim Hogeveen Mannenmode

Mediacafé Baarnsche Courant afgelast

17 maart 2020 om 07:59 Activiteiten

BAARN Vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben wij besloten het wekelijkse mediacafé op woensdagochtend bij Wim Hogeveen Mannenmode in de Laanstraat in ieder geval tot 1 april af te gelasten. Uiteraard zijn wij altijd telefonisch te bereiken. Redacteuren Martin Hoogendoorn (06 23674007) en Christine Schut (06 19792728) en media-adviseur Barbara Illing (06 24760405). Mailen kan naar baarnschecourant@bdu.nl.

Het regent intussen afgelastingen van bijeenkomsten. De Oudheidkamer van de Historische Kring Baerne is tot 1 april gesloten voor bezoekers, hetzelfde geldt voor de bibliotheek. Ook de ledenvergadering (24 maart) van de HKB is uitgesteld. En de Stichting Vrienden van het Cantonspark heeft haar activiteiten, zoals de vrijwilligerswerkdagen, geannuleerd. Ook de bingo van handbalvereniging HCLB gaat vrijdag niet door.

Hiermee trachten wij en de andere organisaties bij te dragen aan het beperken van verdere verspreiding van het virus. Naast deze genomen maatregelen blijven wij de adviezen van het RIVM, GGD en overheid volgen.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie