Helaas nu niet!
Helaas nu niet! Lokaal-O

Ook Lokaal-O gaat sluiten

15 maart 2020 om 17:45 Maatschappelijk Deel je nieuws

Met spijt in het hart besluit het bestuur van Lokaal-O vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus om De Boemerang per maandag 16 maart helemaal te sluiten, voorlopig tot 1 april a.s.

Dat betekent dat geen enkele activiteit meer doorgaat, ook geen besloten activiteiten. Ook de Weggeefwinkel is dicht en er kunnen in deze periode GEEN spullen worden afgegeven.

Het bestuur hoopt met dit besluit kwetsbare bezoekers en elkaar te beschermen. Tegelijkertijd is bekend dat veel bezoekers maar een heel klein netwerk hebben en een bezoekje aan een van de Lokaal-O initiatieven voor hen van grote betekenis is. Als je netwerk klein is of je voelt je vaak alleen dan is sluiting een erg drastische maatregel.

Daarom biedt Lokaal-O voor de bezoekers van de activiteiten in De Boemerang het volgende aan.

Heb je praktische hulp nodig (bijvoorbeeld boodschappen doen) of behoefte aan een praatje: laat het ons weten door een mail te sturen aan info@lokaal-o.nl of een appje te sturen aan de Lokaal-O-initiatiefnemer bij wie je normaal gesproken graag binnenloopt. Voor hulp aanbieden en hulp vragen kan je ook terecht op de Facebookgroep van de Baarnsche Courant: Coronahulp Baarn.

Lokaal-O gaat proberen meer activiteiten op afstand te organiseren. Houd daarvoor de Facebookpagina en de website (www.lokaal-o.nl) in de gaten. En laat het ons weten als je zelf een idee hebt voor een activiteit op afstand, waar je meedoeners voor nodig hebt.

De eerste activiteit is onze Taartexpress in tijden van corona van ‘Lokaal-O op Maandag’. Op maandag 23 maart brengen we vanaf 15.00 uur taart bij mensen langs, van wie we het adres hebben. Wil je ook graag dat we bij jou langskomen of ken je iemand die we met een stukje taart kunnen opbeuren? Mail ons dan via info@lokaal-o.nl of app Birgit 06-21224567. Als je mee wilt helpen met het rondbrengen van taart of een zelfgebakken taart wilt bijdragen, kun je ook via whatsapp contact met Birgit opnemen.

Aan iedereen: zorg goed voor jezelf en voor anderen. Want: Vandaag blijven we op afstand, om elkaar morgen des te steviger te kunnen omarmen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie