Persbericht: CDA fietsronde over 'Baarns groen'

4 maart 2020 om 22:11 Politiek Deel je nieuws

CDA-Baarn-fietsronde

Strak onderhouden plantsoenen en bermen, of mag het ook wat wilder? Recreatie in het buitengebied verder stimuleren, of is het wel genoeg zo? Volledig betegelde tuinen afremmen, of moet iedereen dat vooral zelf weten? Het zijn zo maar een paar dilemma’s die aan de orde komen in de ‘Groenvisie’, die komende maand in de Baarnse gemeenteraad besproken wordt.

Iedere eerste zaterdag van de maand stappen fractieleden samen met andere actieve CDA-ers op de fiets, om Baarnaars een paar vragen voor te leggen over een onderwerp dat op dat moment in de Baarnse politieke belangstelling staat. Vragen en bevraagd worden, aanspreken en aangesproken worden. Kortom, de lijntjes tussen inwoners en politiek wat korter maken.

De ‘Groenvisie’ betreft heel Baarn. We kiezen daarom zaterdag, vrij willekeurig, voor twee groene plekken. Zaterdag 7 maart staan wij om 11.00 uur in de Pekingtuin en in het Cantonspark. Daar vragen wij een paar minuten tijd van de mensen die wij tegenkomen. Wat vindt u van het groen in Baarn? Wat wilt u met het groen in Baarn? 

Baarnaars die de CDA-Baarn-fietsronde ook eens in hun straat op bezoek willen hebben worden van harte uitgenodigd dit aan te geven via info@cdabaarn.nl

 

CDA-Baarn-Fietsronde

Zaterdag 7 maart

11.00 uur Pekingtuin en Cantonspark

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie