2019 optreden podium Jong talent
2019 optreden podium Jong talent F. de Vries

Centrum Baarn podium voor jong talent en pianisten.Baarn kent veel talent. Grijp je kans en doe mee!

5 maart 2020 om 08:29 Evenementen Deel je nieuws

Zaterdag 9 mei worden de pleintjes in het centrum van Baarn  omgetoverd tot ‘Podium voor Jong Talent’. Het podium biedt jongeren de kans hun talenten op het gebied van muziek, theater, zang en dans te laten zien en horen. Ook is er volop ruimte voor theatrale acts (bijvoorbeeld levende standbeelden).

Zaterdag 11 juli staan de cultuurpleintjes in het teken van ‘Podium voor de piano’.  Op de pleintjes staat een piano. Deze mogen vrij bespeelt worden door iedereen die zijn of haar pianokunsten wil laten horen. Op één van de pleintjes kan de piano ook gebruikt worden om andere artiesten te begeleiden

De gemeente Baarn heeft geïnvesteerd in het centrum. Zo zijn er diverse pleintjes ingericht. De podia zijn een initiatief van Cultuur Platform Baarn en Coöperatie Centrum Baarn. Kunst en cultuurinstellingen kunnen zich met elan en plezier presenteren. De bezoekers van het centrum genieten van de optreden en daarmee neemt de aantrekkingskracht van het centrum toe.

De coördinatie van het ‘Podium voor Jong Talent’ wordt verzorgd door Marc van Driel (o.a. theaterdocent Walheim-mavo en Jeugdtheaterschool Marmelijn). Informatie en inschrijven kan via het volgende emailadres: mjvandriel@hotmail.com. 

De coördinatie van het ‘Podium voor de piano’ wordt verzorgd door Arthur Malcorp (Muziekschool Baarn). Informatie en inschrijven kan via het volgende emailadres: info@muziekschoolbaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie