Next Level presentator Rick Noorlander
Next Level presentator Rick Noorlander Transformedia

Next Level - Rick Rijdt Rond op RTL Z

2 maart 2020 om 22:05 Nieuws Deel je nieuws

Na een succesvol eerste seizoen gaat aanstaande zondag het tweede seizoen van Next Level van start op RTL Z: Rick Rijdt Rond. Rick Noorlander, Baarns ondernemer en tevens eigenaar van Z Broadcasting zal deze reeks uitzendingen zelf de presentatie verzorgen.

Rick bezoekt bedrijven uit verschillende branches die vertellen over hen samenwerking met klanten en/of partners, werkzaamheden gericht op de zakelijke markt, partnerships en plannen voor de toekomst. In een verhaalvorm, storytelling, geeft Next Level antwoord op de vragen van de kijker, een bedrijfspresentatie.

Elke uitzending, twaalf in totaal, schuift er een onafhankelijk deskundige aan in de studio uit de desbetreffende branche die op een positieve manier vertelt over de laatste ontwikkelingen, onderbouwd met feiten en cijfers. Er wordt afgesloten met een stelling om de discussie vervolgens via de social media kanalen voort te zetten.

Zondag 8 maart zal de eerste uitzending in het teken staan van de energiestransitie. De hoofduitzending vind plaats om 17.00 uur, doordeweeks zijn de herhalingen op dinsdag 12.30 uur en donderdag in de middag om 15.30 uur op de zakelijke zender van Nederland. 

Heb jij als Baarnse ondernemer ook een Next Level product óf verhaal? Neem dan contact op met de redactie via redactie@nextleveltv.nl of kom langs bij Z Broadcasting, gevestigd op het Media Park in Hilversum. Begin dit jaar vonden reeds in binnen- en buitenland de opnames plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie