Team van Nina, Linsey, Jade, Mies en Sophie op het podium
Team van Nina, Linsey, Jade, Mies en Sophie op het podium Eigen foto

Geslaagde 3/4 kamp recreatie turnwedstrijd

20 februari 2020 om 12:02 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 15 februari stond er een super gezellige recreatie turnwedstrijd op het programma: de 3/4 kamp wedstrijd waarbij er in teams van 5 of 6 geturnd werd op 3 of 4 toestellen.

De derde ronde begon het team VITA 1, bestaande uit Jacey-Lee, Djeslyn, Lina, Katelyn en Allison aan hun allereerste wedstrijd. Ze stonden te popelen om alles te laten zien aan de jury.
Op mat hebben ze laten zien dat ze echt heel hard hebben geoefend voor deze wedstrijd want zij behaalden daar maar liefst 37,130 punten. Voor dit team zat er helaas geen podiumplaats in.

In ronde 7 was team VITA 3 aan de beurt bestaande uit Nina, Linsey, Jade, Mies en Sophie. Voor de meeste van deze meiden was het al bekend terrein maar voor sommigen was het hun allereerste wedstrijd. Wat hebben ze hun best gedaan en elk onderdeel echt keurig uitgevoerd. Alle tips die ze de laatste training gekregen hadden waren meegenomen wat resulteerde in een prachtige eindscore met een mooie 2e plek in een sterk deelnemersveld van 14 teams!

In de laatste ronde was het de beurt aan het team van Liah, Linde, Adele, Maren, Donna en Gwen. Wat een geweldig team dat elkaar hielp als dat even nodig was. Het plezier was groot en er is veel gelachen, maar er werd ook serieus gewerkt wanneer dat nodig was. Mat (42.530) en sprong (42.420) waren hun beste onderdelen! Ook dit team ging met een medaille naar huis.

Op zaterdag 28 maart mogen de laatst genoemde twee teams nog in actie komen tijdens de finale. 

Goed gedaan meiden!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie