Musa is een man met een missie.
Musa is een man met een missie.

Musa 'Op weg naar Carré' in de Speeldoos

16 februari 2020 om 08:19 Podiumkunsten

BAARN Musa is een man met een missie. Na een succesvolle Cameretten finalistentour met De Waterkonijnen, zet hij nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling waarvan de try-out op donderdag 20 februari te zien is in de Kleine Zaal van Theater de Speeldoos.

Musa brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Waterkonijnen is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

Musa heeft ervaring met comedy, hosten en acteren. Vorig seizoen was hij finalist van de meest recente versie van Cameretten als één van De Waterkonijnen. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek.


Winnaars van Kleinkunst Festivals, een opkomend cabaretier of een onmiskenbaar comedytalent; ze komen allemaal voorbij in de serie Op weg naar Carré; de 7-delige serie met verrassende en aanstormende talenten in Theater de Speeldoos. In een ongedwongen cafésfeer, denk aan de Amerikaanse comedyclubs, kan het publiek genieten van podiumkunstenaars en producties die een opstapje verdienen naar meer bekendheid bij het grotere publiek. En wellicht staan zij uiteindelijk in Carré...

Op weg naar Carré is iedere maand op een donderdagavond om 20.30 uur in de Kleine Zaal van Theater de Speeldoos. Uw consumptie mag mee de Kleine Zaal in.

Musa - Waterkonijnen (try-out) is op donderdag 20 februari om 20.30 u te zien in de Kleine Zaal van Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie