The Biggest Little Farm
The Biggest Little Farm Lokaal-O

Film in Lokaal-O: The Biggest Little Farm

3 februari 2020 om 17:29 Film Deel je nieuws

The Biggest Little Farm is een film met een hoopvol en aanstekelijk verhaal over het verwezenlijken van je dromen. In een tijd van klimaatpessimisme heeft deze film een inspirerende boodschap. Het is een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven. 

Het begon allemaal met een belofte aan hun hond Todd… In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren: even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. 

Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Elk beestje of plantje heeft zijn doel in de natuurlijke orde.

De film toont een hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van deze zoektocht naar harmonie, die ook nog eens adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

Te zien bij Lokaal-O, Plataanlaan 1 (De Boemerang), vrijdag 7 februari 2020, aanvang 20.00 uur.

Kosten: € 3,00 p.p. Reserveren: info@lokaal-o.nl of bel: (06 36312747 – Marjo)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie