Kasteel De Hooge Vuursche
Kasteel De Hooge Vuursche Bas Uijlings

kasteel de hooge vuursche populairste trouwlocatie van Nederland

29 januari 2020 om 12:23 Overig Deel je nieuws

Baarn, 29 januari Kasteel De Hooge Vuursche is voor het vierde jaar op rij de winnaar van de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties afgelopen maandag bekend. Deze locatie kreeg de meeste aanvragen binnen van de provincie op het platform van Toptrouwlocaties. Dit bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen.

“Wij zijn zo blij dat wij deze prijs voor de vierde keer op een rij hebben gewonnen”, aldus Rozella de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. Waar we natuurlijk bij Kasteel De Hooge Vuursche helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen want daar draait het allemaal om. Ons team voelt zich enorm gewaardeerd met reviews zoals: -Goede service tijdens de gehele dag. Overal wordt aan gedacht en het personeel is het bruidspaar altijd een stapje voor, bijvoorbeeld met de sleutel van de bruidssuite-”

Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. Het is de ideale locatie voor een (buiten)ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen.

Toptrouwlocaties is het grootste trouwplatform in Nederland. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie via dit platform.

Zaterdag 1 februari organiseert Top Trouwlocaties een landelijke OpenTrouwlocatie Route van

11.00-16.00 uur. Natuurlijk is Kasteel De Hooge Vuursche dan ook geopend voor aanstaande bruidsparen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie