themamiddag Mantelzorg Café Soest
themamiddag Mantelzorg Café Soest Amanda Minkema

Hoe blijf ik als mantelzorger overeind?

21 januari 2020 om 23:13 Maatschappelijk Deel je nieuws

Mijn ‘bordje vol’ en ook goed voor mezelf zorgen.

Hoe doe ik dat?

Themamiddag van Mantelzorg Café Soest op 5 februari 2020

 

Op woensdagmiddag 5 februari 2020 gaat de themabijeenkomst van het Mantelzorg Café Soest over hoe mantelzorgers overeind kunnen blijven. Mantelzorgers krijgen ongemerkt steeds meer taken en vragen naasten veel aandacht. Daardoor kan het best lastig zijn om voldoende ruimte voor jezelf te hebben. Om het mantelzorgen vol te kunnen blijven houden. De bijeenkomst is van 13.00 tot 15.00 uur. Plaats: Koninginnelaan 6, Soest. Deelname is gratis.

Tijdens deze themamiddag gaan mantelzorgers met elkaar in gesprek over wat er zo allemaal op het bordje van mantelzorgers ligt of is gaan liggen. Hoe we omgaan met deze verhoogde draaglast. Welke emoties er spelen bij het mantelzorgen en hoe de mantelzorgers omgaan met deze veranderingen in hun leven. Wat ze nodig hebben om het vol te kunnen blijven houden. Hoe het komt dat het soms zo lastig is om ruimte voor jezelf te maken of vinden, zodat je ook (wat meer) kunt ontspannen.

Mantelzorgers delen hun ervaringen, leren van elkaar en horen welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn, speciaal afgestemd op de behoefte van mantelzorgers in Soest e.o.

Mantelzorgers, maar ook professionals, zijn van harte welkom om deze middag met elkaar in gesprek te gaan.

Datum:            woensdagmiddag 5 februari 2020
Tijd:                 13.00 tot 15.00 uur
Plaats:             Koninginnelaan 6, Soest
Toegang:         gratis!
Informatie:     Amanda Minkema 06 53790598 of amanda@havecourage.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie