Maak tijdens de Week van de Leesclub kennis met een leeskring in de Bibliotheek Baarn

9 januari 2020 om 15:46 Evenementen Deel je nieuws

De Bibliotheek Baarn doet mee aan de Week van de Leesclub. Tijdens deze week kunnen geïnteresseerden kennismaken met het fenomeen leeskringen en de leeskringenservice van de Bibliotheek Eemland. Iedereen die meer wil weten over leeskringen en de leeskringenservice kan zaterdag 25 januari terecht bij het Informatiepunt Leeskringen.

De tweede editie van de Week van de Leesclub vindt plaats van 25 t/m 31 januari 2020. Het doel van deze campagne is te laten zien hoe leuk en waardevol het is om te lezen, sámen te lezen en met elkaar in gesprek te gaan over boeken. De Bibliotheek Eemland organiseert deze week extra activiteiten.

Speciaal vanwege deze week zit Senia-ambassadeur Liesbeth Ram op zaterdag 25 januari om 11.00 in de Bibliotheek Baarn klaar om vragen te beantwoorden over leeskringen. Senia richt leesclubs op en muziek-luisterclubs door heel Nederland. Op dit inloopspreekuur is informatie te krijgen over leeskringkoffers en er liggen leeswijzers en literatuurlijsten ter inzage. Lezers die enthousiast zijn geworden kunnen zich aanmelden voor een leeskring. Bij voldoende aanmeldingen zal de ambassadeur van Senia zorgen voor een informatiebijeenkomst om een nieuwe leeskring op te richten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie