Lokaal-O Taartenbakkers 30 dec 19-1
Lokaal-O Taartenbakkers 30 dec 19-1 Birgit Oelkers

Thee en Taart extra in Lokaal-O

31 december 2019 om 18:49 Maatschappelijk Deel je nieuws

Het was op maandag 30 december een soort bijenkorf in Lokaal-O. Het Baarnse Jeugdhonk en Lokaal-O hadden een uitbundige Thee en Taart-middag beloofd. En die belofte kwam helemaal uit: Tien taartenbakkers en helpers trakteerden de ruim dertig bezoekers van deze middag op de meest heerlijke taarten.

Samen met Leonie van het Jeugdhonk werden eerst boodschappen gedaan en vervolgens gingen de bakkers an de slag in de keuken van Lokaal-O.

Mensen konden genieten van een regenboogtaart, een chocolade-fudgetaart, een appeltaart, een veganistische chocoladenotentaart, een tropische fruittaart én een smeuïge notentaart met kersen en slagroom.

En zoals altijd bij ‘Lokaal op Maandag’ waren ook nu weer alle vijf naaimachines in vol bedrijf. Er werden - letterlijk dan - veel noten gekraakt, aan elke tafel was er druk gepraat en Anne zorgde voor fijne achtergrondmuziek op de piano.

Deze keer draaiden we ook de lievelingsnummers van de taartenbakkers en keken we terug op 2019 met de vraag: Wat was in het afgelopen jaar voor jou een mooi moment, of een goede beslissing, een fijne ontmoeting, een belangrijke verandering of ontwikkeling?

Aan het eind van de middag waren alle taarten schoon op. Eén van de vaste Lokaal op Maandag-deelnemers vatte de middag als volgt samen:  ‘Wat een superleuke middag was het met die meiden en jongens. Ik heb genoten, echt voor herhaling vatbaar.‘ Hier was iedereen het mee eens!

Lokaal-O en het Jeugdhonk wensen u een gelukkig en gezond 2020 toe!

Nieuwjaarsbijeenkomst Lokaal-O

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst van Lokaal-O, aanstaande zaterdag, 4 januari 2020, 14 - 16.30 uur. Met swingende muziek, een terugblik op 2019 en natuurlijk lekkere hapjes.

Openingstijden Jeugdhonk

Het Jeugdhonk wil graag terugkomen op een eerder bericht in de Baarnsche Courant van 6 december. Hierin stond verkeerde informatie over de reguliere openingstijden van het Jeugdhonk. Ook in 2020 zijn wij structureel geopend op dinsdag van 15 - 18 uur en op vrijdag van 15 - 21 uur. In de vakanties zijn wij op drie momenten open van 11 - 17 uur. Hou onze Instagram of Facebook in de gaten om te weten op welke dagen we open zijn in de vakanties, #Jeugdhonkbaarn.

Lokaal-O Taartenbakkers 2 30 dec 19
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie