V.l.n.r. De finalisten: Christo Stolze, Thymen Bisseling, Sven van Hofwegen, Valerie Lam, Jordy van Hofwegen, Maud van de Vlekkert
V.l.n.r. De finalisten: Christo Stolze, Thymen Bisseling, Sven van Hofwegen, Valerie Lam, Jordy van Hofwegen, Maud van de Vlekkert A.Stolze

Winnaars Open Winter Jeugd tennistoernooi btv De Geeren

30 december 2019 om 11:04 Overig Deel je nieuws

De hal bij het racketcentrum De Geeren in Baarn was geheel in de wintersfeer, met fraaie kerstversieringen en een gezellig open haardvuur. Ouders en familie keken met aandacht en enthousiastme naar spannende tenniswedstrijden, die door hun kinderen op de vijf binnenbanen werden gespeeld. Het open regiotoernooi trok deelnemers vanuit Apeldoorn tot Soest.

Christo Stolze uit Baarn kwam bij de jongens als winnaar van het toernooi van de baan, na een sportieve finale met Jordy van Hofwegen. Bij de meisjes (tot 14 jaar) won Valerie Lam uit Soest het goud en Maud van de Vlekkert van De Geeren zilver! In de categorie Groen ging de strijd het lange tijd gelijk op tussen Sven van Hofwegen uit Baarn en Thymen Bisseling. Uiteindelijke won Thymen. Hij neemt de 1e prijs mee naar Apeldoorn. De uitreiking was bij het haarvuur, met warme chocomel en blinkende bekers voor thuis op de kast.

Het toernooi was zeer geslaagd en staat daarom volgend jaar weer op de kalender bij de Baarnse tennisverenging de Geeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie