Manon Blaauw en Kevin van denBerg
Manon Blaauw en Kevin van denBerg Kevin van den Berg

Gratis shows tijdens beide kerstdagen voor ouderen

23 december 2019 om 11:41 Mensen

BAARN Manon Blaauw en Kevin van den Berg werken Kerstavond en Eerste en Tweede Kerstdag. Ze gaan met een speciale kerstshow verschillende instellingen in Baarn, Soest en Soesterberg af. De bedoeling is om eenzame ouderen die, die dagen weinig bezoek krijgen een gezellige kerst te bezorgen. De deelnemende gemeenten maken het event mogelijk.

Kevin van den Berg: ,,De feestdagen zijn voor velen een moment van samenzijn, grootse Kerstdiners en herkenbare familietaferelen. Er zijn echter ook veel mensen eenzaam en alleen tijdens deze dagen. Om die reden brengen een nostalgische kerstshow vol herinneringen."

,,Het is de leukste tijd van het jaar, vinden wij. En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een heleboel mensen?" vertelt Manon enthousiast. ,,Je leest en hoort steeds meer over eenzaamheid en eenzame mensen met de feestdagen. Die willen wij een gezellig samenzijn bieden in kerstsferen", vult Kevin aan. Manon: ,,Op het moment dat binnenstapt, beland je in een heuse kerstdimensie. Een kerstsfeer met wat lekkers te drinken, een hapje, theater en muziek. Wat is nou leuker dan met veel mensen zingen en lachen? Ik denk dat deze herinnering altijd zal blijven bestaan!" In deze vrolijke kerstshow nemen Kevin en Manon het publiek mee op een nostalgische reis. Zij brengen een feel-good gevoel in theatervorm, met veel herkenbare liedjes gezongen waarbij íedereen mag mee zingen (maar het hoeft niet). ,,We beginnen met het ophalen van herinneringen. Want in welke vorm dan ook, iedereen zal een herinnering aan Kerst hebben", vervolgt het duo. ,,Wat betekent Kerst eigenlijk voor jou? Iedereen mag een herinnering en wens opschrijven die we uiteindelijk in een boom hangen." Zo hopen ze een nieuwe fijne herinnering met zijn allen te creëren.

Inwoners die alleen zijn met de feestdagen zijn van harte welkom op:

24 december 2019, 15.00 uur, Woon- en Zorgcentrum Santvoorde, Baarn. 19.30 uur Speeltuinvereniging Oosterkwartier, Dahliastraat 16, Baarn.

25 december 2019, 14.30 uur, Lokaal O, Baarn

In Soest en Soesterberg wordt 'Dé Kerstshow' opgevoerd op:

26 december 2019, 10:30 uur De Klarinet, Soest en om 14.00 uur OC Soesterberg, dorpsplein, Soesterberg. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst bij de afzonderlijke locaties. De entree is gratis.

Eugene Leenders
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie