Vertrekkend wethouder Theo Stroo.
Vertrekkend wethouder Theo Stroo. Caspar Huurdeman

Wethouder Theo Stroo stapt op

19 december 2019 om 12:17 Politiek

BAARN Fractie en bestuur van D66 Baarn hebben in een persbericht bekend gemaakt dat wethouder Theo Stroo met ingang van 1 januari 2020 vertrekt. ,,Jarenlang heeft Theo zich sterk gemaakt voor D66 Baarn. Sinds 2010 was Theo als raadslid en fractievoorzitter al actief en heeft zich in die functies jarenlang sterk gemaakt voor D66 en Baarn.

Theo is bijna 5 jaar geleden met veel enthousiasme als wethouder begonnen en heeft zich met veel energie, kennis en kunde ingezet voor de Baarnse samenleving. Theo leverde een geweldige bijdrage aan het op orde brengen en houden van de gemeentelijke financiën, het afronden van de bouw van nieuwe scholen en een stevige positie van het kunst & cultuurbeleid. Wij zijn blij dat we met Theo de afgelopen jaren een zeer bevlogen en capabele wethouder hebben kunnen leveren voor het college van B&W in Baarn en bedanken Theo voor zijn jarenlange inzet.

Inmiddels is fractie en bestuur bezig om een goede opvolger te kiezen die samen met onze fractie, actieve leden en het bestuur met nieuwe energie, de dossiers van Theo oppakt", aldus fractie en bestuur van D66 Baarn.

Meer over het vertrek van Theo Stroo leest u morgen in de Baarnsche Courant.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie