Afbeelding

Jamie Cullum en Bryan Ferry op Paleis Soestdijk

17 december 2019 om 08:32 Evenementen

BAARN Jamie Cullum geeft op zondag 5 juli een concert op Paleis Soestdijk. Op donderdag 2 juli staat Bryan Ferry op het podium van Royal Park Live. De kaartverkoop voor beide shows start donderdag 19 december om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Jamie Cullum werd met zijn debuutalbum 'Twentysomething' de beste verkopende jazzpianist in de Britse geschiedenis. In Nederland scoorde hij grote hits als 'Everlasting Love', 'What A Difference A Day Made' en 'Don't Stop The Music'. Nadat hij meerdere concerten gaf op het North Sea Jazz Festival staat hij zondag 5 juli op het podium van Royal Park Live.

Bryan Ferry geeft op donderdag 2 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Hij werd bekend als zanger en songwriter van Roxy Music. Als solo-artiest scoorde hij hits als 'Let's Stick Together' en 'Slave To The Love'. Hij staat er om bekend om tijdens live shows ook Roxy Music klassiekers als 'Avalon' en 'More Than This' niet te laten ontbreken. De Britse zanger gaf eerder dit jaar nog een concert in Koninklijk Theater Carré.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het vijfde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt op het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon en Anouk uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Afbeelding
Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie