Staand: Dion Kars, Colin Tanke, Pim Kramer, Joe Toorman, zittend: Lotus Stuiver, Walid Souidi, Thiara Bus.
Staand: Dion Kars, Colin Tanke, Pim Kramer, Joe Toorman, zittend: Lotus Stuiver, Walid Souidi, Thiara Bus. Caroline Kars

Break Stars U12-2 kampioen!

10 december 2019 om 08:43 Overig Deel je nieuws

Bij basketbalvereniging Break Stars is team U12-2 van coach en trainer Lion Bus zaterdag 7 december kampioen geworden in de eerste helft van de Eemlandcompetitie.

Met een mooie winst in eigen huis (de Trits) van 47 – 22 tegen de Hilversumse Dunckers kan het team terugkijken op een zeer geslaagde competitie, waarin zij alle wedstrijden op haar naam heeft geschreven.

De ploeg, bestaande uit Lotus Stuiver, Joe Toorman, Walid Souidi, Thiara Bus, Colin Tanke, Pim Kramer en Dion Kars, speelt pas sinds 4 maanden in deze samenstelling, maar nieuwkomers Lotus, Thiara en Walid hebben intussen laten zien dat ze veel in hun mars hebben terwijl “oude rotten” Joe, Colin, Pim en Dion hun nieuwe ploegmaten met professionele teamspirit de bal toespelen.

Ook deze laatste wedstrijd, waarin alle spelers hebben gescoord, was het weer duidelijk dat door uitstekend samenspel, snelle passes en vakkundige lay-ups en rebounds een fantastische prestatie kon worden neergezet. Helaas heeft een geblesseerde Dion de wedstrijd vanaf de spelersbank moeten aanschouwen, maar de eindzege en een prachtige en welverdiende beker maakten het meer dan goed.

Vanwege de goede resultaten die mede door de inspanningen van toptrainer en supercoach Lion zijn behaald, zal U12-2 na de kerstvakantie doorstromen naar de NBB (Nederlandse Basketbal Bond) op zoek naar meer uitdaging en mogelijkheden om het team naar een hoger plan te brengen.  

Door Caroline Kars.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie