Winkeliers, ondernemers, pandeigenaren en vertegenwoordigers van de gemeente Baarn, kwamen gisteravond samen in de Herberg van Paulus.
Winkeliers, ondernemers, pandeigenaren en vertegenwoordigers van de gemeente Baarn, kwamen gisteravond samen in de Herberg van Paulus. Caspar Huurdeman

Drukke avond in en bij gemeentehuis

30 oktober 2019 om 09:07 Overig

BAARN Het was gisteren een drukke avond in en rond het gemeentehuis. In de raadszaal waren aan- en omwonenden van de groenstrook langs de Bestevaerweg om met de gemeente te overleggen over de invulling van het plan. Dit in het kader van een nieuwe manier van inspraak en participatie. De bijeenkomst begon anders dan de gemeente zich ongetwijfeld had voorgesteld.

In de kantine van het gemeentehuis verzorgde Angelique Bosch van Drakestein, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Cantonspark, een boeiende lezing over de restauratieplannen van het park. Enkele tientallen Baarnaars waren hierop afgekomen. 

En in de Herberg van Paulus, naast het gemeentehuis, hield de gemeente een bijeenkomst over een levendig centrum. Waarvoor winkeliers, pandeigenaren en ambtenaren naar de Herberg waren gekomen. 

De Baarnsche Courant was bij alle drie de bijeenkomsten. Verslagen hierover leest u in de Baarnsche Courant van vandaag of in de e-paper op deze website.

Eugene Leenders
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie