Een volle Pauluskerk
Een volle Pauluskerk Johan Bosgra

Veel talent in Paulusconcert 'Carnaval der Dieren'

15 oktober 2019 om 11:28 Muziek Deel je nieuws

Afgelopen zaterdagmiddag, 12 oktober zat de Pauluskerk helemaal vol met kinderen, mama’s en papa’s, opa’s en oma’s en nog heel veel andere fans.
Het ensemble van Muziekschool Baarn, leerlingen van Balletschool Marut Jorquera onder leiding van Rasarani Keilman en verteller Kees de Bruijn maakten er samen een geweldig mooie, feestelijke voorstelling van.

Wat een talent danste en speelde daar en de oh’s en ah’s waren dan ook niet van de lucht.

Het begon met de imponerende leeuw, gevolgd door de echt hanige haan, omringd door de kippetjes in hun mooie gele pakjes.

De slome schildpadden deden het fantastisch, net als de daarna dansende fleurige oranje vissen met hun grote ogen. De kangoeroe werd mooi instrumentaal uitgevoerd en de grijze olifanten met hun logge poten waren ook een feest om naar te kijken.

Na de muzikale langoren was de beurt aan de sierlijk gedanste koekoeksvogels en klonken de muzikale volièreklanken.

De fossielen dansten heel acrobatisch en tenslotte liet Rasarani Keilman het publiek genieten van een schitterend gedanste zwaan.

De Pauluskerk ontplofte bijna van het enthousiaste, daverende applaus. Een terechte beloning voor alle deelnemers, die er zo’n geweldig mooie voorstelling van gemaakt hebben.

Het volgende Paulusconcert op 2 november is van een heel ander kaliber. Het Requiem van Maurice Duruflé zal dan uitgevoerd worden door Kamerkoor Vocaliber o.l.v. Richard Vos m.m.v. organist Cees-Willem van Vliet. Aan dit concert zullen ook celliste Gerda Marijs en mezzosopraan Serena Perez hun medewerking verlenen.

 

Het Ensemble van de Muziekschool en verteller Kees de Bruijn
De haan met zijn kippen
De olifanten
De leeuw
Finale
De zwaan
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie