Heren BMHV niet blij met arbitrage in Beuningen

1 oktober 2019 om 08:34 Hockey

BEUNINGEN/BAARN Op papier was het een lastige tegenstander, titelkandidaat Beuningen. Maar heren 1 van BMHV deed qua hockey helemaal niet onder voor de ploeg uit de buurt van Apeldoorn. Een reeks scheidsrechterlijke beslissingen pakten echter verkeerd uit voor Baarn.

De 0-1 hing in de lucht tijdens het eerste kwart van de wedstrijd, maar viel niet. Anderzijds kreeg Beuningen de nodige strafcorners waaruit ook niet werd gescoord. De openingstreffer viel vlak voor de rust en was discutabel. De bal werd volgens Baarn te hoog de cirkel in geslagen en vervolgens afgerond. De tweede helft startte chaotisch. De scheidsrechters besloten te beginnen, terwijl BMHV nog maar met acht man op het veld stond. De organisatie was waarschijnlijk even weg, want nadat het elftal weer compleet was, vielen er drie tegentreffers binnen tien minuten. Twee strafcorners en een strafbal. Bas Harmsen redde de eer voor Baarn in de slotfase, ook uit een strafcorner.