Domper voor heren BMHV

24 september 2019 om 14:47 Hockey

BAARN Na twee overwinningen liep heren 1 van BMHV gisteren tegen een dikke nederlaag op. Voor tegenstander Deventer betekende de 1-5 de derde winst op rij. Hun strafcornerspecialist maakte het verschil met vier treffers.

Baarn begon sterk aan de wedstrijd maar het doelpunt dat in de lucht hing, viel niet. In de slotseconde van het eerste kwart werd het wel 0-1, uit een strafcorner. Dat was een domper voor de thuisploeg die zich daarna wel herstelde.

Het ontbrak echter aan echte dreiging. Tegenstander Deventer had een specialist in huis die bij iedere strafcorner wel voor groot gevaar zorgde. Hij scoorde voor de rust met zijn befaamde gevreesde sleep ook de 0-2.

BEUNINGEN In het begin van de tweede helft kreeg BMHV wel scoringskansen, maar de bal ging niet over de doellijn. Tot overmaat van ramp voor de ploeg van trainer-coach Tommes Dollekamp werd het ook nog 0-3, uiteraard uit een strafcorner.

Toch leek Baarn zich terug in de wedstrijd te knokken na de treffer van Tijs Aarsen. Er viel nog iets te halen in het laatste kwart van de wedstrijd, dachten de Baarnse hockeyers.

De hoop werd snel de bodem ingeslagen door Deventer. De strafcornerspecialist mikte wederom raak en al combinerend werd er ook nog een velddoelpunt gemaakt. Baarn doet nu een stapje terug op de ranglijst van de tweede klasse.

Deventer heeft alle drie de wedstrijden gewonnen. Net zoals Beuningen, dat aanstaande zondag een op herstel belust BMHV ontvangt.