De BMHV bedankt Sportcentrum de Trits voor 40 jaar samenwerking.

24 september 2019 om 13:20 Overig Deel je nieuws

Na bijna 40 jaar komt er komende winter een eind aan het zaalhockey bij Sportcentrum de Trits. In 1980 (3 jaar na de opening van de Trits) begon de BMHV met deelname aan de zaalhockeycompetitie, eerst voor Heren1 en Dames1, later kwam ook de jeugd aan het spelen.

De scores en speeltijden werden in die beginjaren nog bijgehouden op het digitale scorebord vanuit “de vissenkom”, daarna gewoon vanaf de kant met een flip-over. In de eerste jaren werd er nog gespeeld met de afgeplakte veldsticks en afgetrapte gympjes. Zaalhockey is inmiddels meer dan alleen overwinteren. Door de technische en tactische ontwikkelingen leert de jeugd veel in de zaal wat het spel op het veld ook weer ten goede komt.

We kijken terug op een enorme fijne samenwerking met de Trits maar kunnen het helaas, door de groei van onze club en de beperkte beschikbare zaalcapaciteit van de Trits, niet meer redden. Door de komst van onze eigen hal (de BMHV HockeyDome), die gedurende de maanden december, januari en februari zal worden opgezet, zal onze jeugdopleiding naar verwachting een enorme boost gaan krijgen. 

Bestuur en leden van de Baarnse Mixed Hockey Vereniging

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie