Vrede verbindt over grenzen!

16 september 2019 om 10:29 Mensen Deel je nieuws

Baarn - Iedereen kan iets voor vrede doen! Met die gedachte organiseert PAX ieder jaar de nationale Vredesweek. Met duizenden mensen door heel Nederland komen we in actie voor vrede. Dit jaar is de Vredesweek van 21 t/m 29 september. Het Apostolisch Genootschap in Baarn is Ambassade van Vrede in Baarn en organiseert verschillende activiteiten in de Vredesweek.

Op zondag 22 en zondag 29 september is er een vredesvieringen bij het Apostolisch Genootschap, Koningsweg 5. Aanvang 9.30 uur. Zondag 22 september om 15 uur houdt Jean-Marie Stokkermans de lezing ‘Vrede en herdenking na de Grote Oorlog’, ook aan de Koningsweg 5. Woensdagavond 25 september kunt meedoen aan de workshop Geweldloos Communiceren in de Doopsgezinde kerk, Eemnesserweg 63B. Aanvang 20 uur.

Ook is er een Walk of Peace georganiseerd. De Walk of Peace is een wandeling van en voor vrede. Een wandeling om te ervaren én te laten zien dat we, ondanks verschillen, toch met elkaar op kunnen lopen, verbinding met elkaar kunnen zoeken. De Walk of Peace is op vrijdag 27 september en start om 19 uur bij de Guido de Bresschool. De wandeling eindigt op de Brink waar we nog wat drinken en samen afsluiten.

Iedereen is van harte welkom om mee te lopen of aanwezig te zijn bij een van de vieringen of lezingen. 

Voor meer informatie: baarn@apgen.nl

Apostolisch Genootschap

Het Apostolisch Genootschap biedt religieus-humanistische ontmoetingsplaatsen voor mensen die hun leven meer zin en inhoud willen geven. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat al het leven voortkomt uit dezelfde oorsprong. In essentie zijn mensen dus met elkaar verbonden. Dat spoort apostolischen aan zorgvuldig en liefdevol om te gaan met elkaar, de wereld en haar bronnen. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 actieve leden verspreid over 72 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie