Z Broadcasting B.V.
Z Broadcasting B.V. Lara Tuk

Baarnse ondernemer lanceert zakelijk televisieprogramma

2 september 2019 om 17:15 Nieuws Deel je nieuws

Begin dit jaar startte Baarnaar Rick Noorlander het mediabedrijf Z Broadcasting. Na eerder (op afstand) te hebben meegewerkt aan verschillende TV formats, heeft de 30-jarige ondernemer nu zelf de kans gekregen een zakelijk televisie programma te lanceren: Next Level op RTL Z.

Bedrijven uit verschillende branches vertellen in samenwerking met klanten en/of partners over hen werkzaamheden gericht op de zakelijke markt, partnerships en plannen voor de toekomst. In een verhaalvorm, storytelling, geeft Next Level antwoord op de vragen van de kijker, een bedrijfspresentatie.

‘Mijn ervaring uit het verleden heb ik meegenomen bij de ontwikkeling van dit format. Tekst- en uitleg van ondernemers op een juiste manier produceren naar beeld en tegelijkertijd inspelen op de actualiteit en koppeling van televisie naar online video content.’

Elke uitzending, tien in totaal, schuift er een onafhankelijk deskundige aan uit de desbetreffende branche die op een positieve manier vertelt over de laatste ontwikkelingen, onderbouwd met feiten en cijfers. Er wordt afgesloten met een column om de discussie vervolgens via de social media kanalen voort te zetten.

Het actualiteitenprogramma is vanaf zondag 22 september, 3 keer in de week te zien op RTL Z. In het weekend vind de hoofduitzending plaats op zondag om 17.00 uur, doordeweeks zijn de herhalingen op dinsdag 12.30 uur en donderdag in de middag om 15.30 uur op de zakelijke zender van Nederland. 

De eerste uitzending zal in het teken staan van de snelgroeiende markt voor zonnepanelen; Next Level Solar. Onder andere branchevereniging Holland Solar en toonaangevende groothandels komen aan het woord. 'Groter dan de fietsindustrie én er zijn meer zonnepanelen dan mensen in Nederland', genoeg redene om dieper in deze groene wereld te duiken.'
'In de overige uitzendingen komen er onderwerpen als de zorg, vastgoed, franchise, IT, etc. voorbij. Interessante topics voor de zakelijke kijker, maar ook de consument.'

Heb jij als Baarnse ondernemer ook een Next Level product óf verhaal? Neem dan contact op met de redactie via redactie@nextleveltv.nl of kom langs bij Z Broadcasting, gevestigd op het Media Park in Hilversum. Deze zomer vonden reeds in binnen- en buitenland de opnames plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie