De Praktijkruimte in de Trits
De Praktijkruimte in de Trits E ter Beek

Nieuw in Sportcentrum de Trits, Ultieme Anti-Stress Boosters.

8 augustus 2019 om 19:37 Overig Deel je nieuws

Gespannen schouders, stramme spieren, overprikkeling, slapeloosheid en hoofdpijn: zomaar wat klachten die vaak te maken hebben met spanning en stress. 

Aangezien stress en stress gerelateerde klachten zich bovenaan de top 10 van volksziekte in Nederland bevinden vind ik het belangrijk om mijn kennis de wereld in te brengen en te delen. Op dit moment is de burn-out volksziekte nummer 1 in Nederland en het grootste gedeelte van alle Nederlanders heeft last van gespannen schouders, stramme spieren, overprikkeling, slapeloosheid of hoofdpijn. Allemaal symptomen die terug te voeren zijn op stress en spanning en het niet kunnen ontspannen.

De gestreste mens weet steeds beter de weg te vinden om goed voor zichzelf te zorgen. Hij is zich bewust van het belang van gezonde voeding, Hij gaat naar een psycholoog of coach voor mentale helderheid, is lid van een spotschool, doet aan yoga of mindfulness.
En hoewel dat allemaal wel bijdraagt aan het verlagen van de stress vergeten we de grootste anti-stress Booster, namelijk; aanraking! Aanraking is een eerste levensbehoefte die we totaal vergeten zijn. Aanrakingen geven een enorme directe stress verlaging die nog lang doorwerkt.

Want alleen als we ontspannen zijn kan ons lichaam herstellen. En alleen vanuit ontspanning kunnen we ook mentaal weer opladen. Als we niet ontspannen dan krijgen we last van allemaal stress gerelateerde klachten en worden we uiteindelijk ziek.

De Baarnse Esther ter Beek houdt zich al 15 jaar bezig met het belang van de juiste aanraking en het effect op het welzijn. Zij heeft ervaring met burn-out preventie en ook om de duurzame inzetbaarheid te vergroten in bedrijven. Vanuit haar jarenlange ervaring heeft zij een professionele massage ontwikkeld met als doel: “ultieme ontspanning”. Het weldadige gevoel na de massage neem je mee naar huis en houdt nog lang aan.  De massage wordt afgestemd op jouw behoefte en en lichaam en er wordt gebruik gemaakt van heerlijke, 100% natuurlijke, oliën. 

Gun jij jezelf ook minder stress en meer ontspanning, zowel lichamelijk als mentaal? Maak dan snel een afspraak, nieuwe cliënten krijgen in augustus en september 20% korting. www.EstherterBeek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie