v.l.n.r. Daan van den Brug, Marc Nieuwland, Brandon Nijholt
v.l.n.r. Daan van den Brug, Marc Nieuwland, Brandon Nijholt Brandon Nijholt

Newasco Baarn Open 2019 halverwege

9 juli 2019 om 12:07 Sport/sport Deel je nieuws

Onder leiding van wedstrijdleiders Daan van den Brug en Brandon Nijholt is afgelopen zaterdag bij de Baarnsche Lawn Tennis Club de 49-ste editie van de Baarn Open van start gegaan.

 

Voor het zevende jaar op rij met hoofdsponsor Newasco van Baarnaar Marc Nieuwland: - “Het is een beetje ‘ons’ toernooi geworden, en dat voelt goed!” -  en met de steun van een hoop oude bekenden: De Heus Voeders, Cybersprint, Sportze!, CarXpert, Café de Karseboom, Advocaat Centraal, Tekstmeisje, Bouwbedrijf Van den Hengel, MAARTWERK, Bouwbedrijf Van Garderen, Homework House, Beyond your Mind  en Café Prins Hendrik.

 

435 toppers spelen deze week 360 partijen, waarvan er de afgelopen dagen al zo'n 100 zijn gespeeld.

 

Het Newasco Baarn Open heeft net als vorig jaar het Hersentumorfonds als goede doel omarmd. Het Hersentumorfonds zet alles op alles om samen met de beste onderzoekers nieuwe effectieve behandelmethoden voor primaire hersentumoren te vinden. Het doet dit in de wetenschap dat onderzoek naar kanker in het algemeen en zeker naar aard en gedrag van hersentumoren een kwestie van langere adem is. Doelstelling van het fonds lijdt daar echter niet onder. Die blijft onverminderd krachtig: door vernieuwing op elk denkbaar niveau in toenemende mate zorgen voor perspectief, zowel voor wie op dit moment een hersentumor heeft als voor toekomstige patiënten. Met als ultieme doel: genezing.

De hele week worden er loten verkocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Hersentumorfonds en waarmee je kans maakt op prachtige prijzen die op vrijdagavond 12 juli worden getrokken.

 

Donderdag 11 juli wordt vanaf ca. 21.30u het fameuze Karseboom Koekenpannen Toernooi gespeeld. Dubbels in fancy outfits strijden om de felbegeerde gouden koekenpan. Inschrijving is mogelijk voor iedereen!

 

Vanavond o.a. de volgende partijen:

18.30u

DD3 José Prins & Sylvie Willems - Eefje Fransen & Femke Herber

19.15u

HD7 David Bosman & Sven van Broeckhuysen - Peter van Gent & Ewoud van Zanten

DE3 Marleen Gort 1 - Suzan van Hesteren

HE3 Eric Goris - Maikel Ninaber/Daan Floor

20.45u

DD3 Liane Bax & Esmée van Huijstee - Annelies Schenk & Barbara van der Vlugt-Witvoet

HE5 René Westerdijk - Joran de Boer 4

HD6 Arnold Broertjes & Eduard Pijpers - Luca Broertjes & Sebastiaan vd Voort.

Reden genoeg voor een bezoek aan de BLTC, dus tot ziens op de Newasco Baarn Open 2019.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie