Edwin van Doorm (l) en Tom van der Poel (r).
Edwin van Doorm (l) en Tom van der Poel (r). Theater de Speeldoos

Juwelier Van Doorm sponsor Theater de Speeldoos

5 juli 2019 om 10:53 lokaal

BAARN In de entree, boven de klokken die in Theater de Speeldoos de aanvangs-, pauze- en eindtijd van de voorstellingen aangeven, prijkt sinds kort een sponsorbord van Juwelier Van Doorm in Baarn. De 'tijd' wordt theaterbezoekers vanaf nu 'aangeboden' door deze Baarnse juwelier uit de Brinkstraat.

Edwin van Doorm, naamgever van de juwelierszaak en al jaren 'Vriend' van Theater de Speeldoos: ,,Ik ben zo blij dat wij in een dorp als Baarn een eigen theater hebben. Daar mogen we met z'n allen best trots op zijn, maar daar moeten we ook zuinig op zijn. Vandaar dat ik Theater de Speeldoos graag financieel ondersteun. Eigenlijk zou ik andere ondernemers willen oproepen dit voorbeeld te volgen zodat we met z'n allen ook in de toekomst kunnen blijven genieten van het gevarieerde theater- en filmaanbod dat De Speeldoos biedt."

,,Via onze Sales & Events afdeling kwam ik met Edwin in contact. We waren er snel uit. Ik ben blij dat zijn juwelierszaak zich op deze manier voor drie jaar financieel aan ons verbonden heeft. Een mooie start van een hopelijk langdurige samenwerking, waar ik heel blij mee ben", aldus theaterdirecteur Tom van der Poel.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie