Alive Ministries in IJsbaangebouw

4 juli 2019 om 14:15 lokaal Deel je nieuws

ALIVE is een vrolijke kerk die eind 2017 is gestart is onder leiding van Volkert en Karoline Muijs met het verlangen om mensen, jong en oud, op een eigentijdse wijze, te laten ontdekken dat God van hen houdt. In eerste instantie werden de zondagse kerkdiensten en de doordeweekse activiteiten gehouden in de Eemlandhoeve te Bunschoten. Maar eind april 2019 is de kerk verhuisd naar het IJsbaangebouw aan De Geerenweg 16. Een uniek plekje in het groen.

De naam ALIVE staat voor AANTREKKELIJK, LEVENSVERANDEREND, INSPIREREND, VORMEND en ECHT.

Het motto van deze jonge kerk is Connect, Grow & Go. De kerk wil mensen op een aantrekkelijke manier verbinden met God en met elkaar. Zodat de liefde van God ieders leven mooier en rijker maakt.  ALIVE is een kerk waar mensen God leren kennen, waar iedereen zich geliefd mag weten en waar samen ontdekt wordt hoe Gods principes werken. Mensen worden hierdoor enthousiast en geven Gods liefde door, door het te laten zien in hun dagelijks leven.

De kerkdiensten beginnen om 10.30 uur. Tijdens de dienst is er een tijd om God te aanbidden met muziek en zang en worden woorden van God doorgegeven. Ook is er ruimte voor het geven van persoonlijke getuigenissen van Gods wonderen. Er worden mensen bevrijd van hun angsten, depressies, slapeloosheid of  verslaving en er genezen zieke mensen. Het maakt niet uit, hoe groot een probleem is, voor God is niets onmogelijk!

Tijdens de dienst worden de kinderen van 4 tot 12 door enthousiaste kinderwerkers verwelkomd voor een leuk  eigen programma bij de KidsChurch. Voor de 0-4 jarigen is er een crèche.

Doordeweeks zijn er diverse activiteiten. Zo zal er in september een Alpha Cursus starten, waarin op een ontspannen manier aan belangstellenden wordt uitgelegd wat het christelijk geloof inhoudt. Begin 2020 staat de verdiepingscursus Volg Jezus gepland.  

ALIVE kenmerkt zich door een sterk familiegevoel. Op een doordeweekse avond komen ze in kleine connectgroepen bij elkaar thuis, een plek om te groeien en je leven te delen met anderen. Het is een hechte gemeenschap, waar naar elkaar omgekeken wordt. Een goede remedie tegen eenzaamheid, dus!

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek onze dienst of ga naar de website www.aliveministries.nl .

Nog vragen? Schrijf naar  info@aliveministries.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie