Baarnsche Courant - Hans van der Velden met pensioen
Logo baarnschecourant.nl
Met rasse schreden afgedaald uit zijn ivoren toren hanteert meneer Van der Velden met verve de troffel om zijn steentje bij te dragen aan de nieuwbouw aan de Jan Steenlaan.
Met rasse schreden afgedaald uit zijn ivoren toren hanteert meneer Van der Velden met verve de troffel om zijn steentje bij te dragen aan de nieuwbouw aan de Jan Steenlaan. (Foto: Roeland de Bruyn)

Hans van der Velden met pensioen

BAARN - Na twintig jaar vertrekt drs Hans van der Velden bij woningcorporatie Eemland Wonen. De directeur gaat met pensioen. Francois Claessen wordt zijn opvolger. Donderdag 5 april is de afscheidsreceptie. Aanvankelijk heeft Van der Velden tegen zijn vertrek zitten aanhikken. Logisch, want de topman had het reuze naar zijn zin, wilde een aantal nieuwbouwprojecten, zoals de Noordschil, de Kemphaantjes en de Troelstralaantjes, graag nog realiseren. Dan was het hem gelukt het woningbestand naar drieduizend op te krikken. Evenmin was hij er in geslaagd het woningtekort in Baarn op te lossen. Het mocht niet zo zijn. Inmiddels is Hans gewend aan het idee. Hij beseft het werk te moeten loslaten. Voor de corporatie is hij blij dat zijn steun en toeverlaat Frits van den Boomgaard blijft en de paar jaar tot zijn pensioen volmaakt.

Het hele artikel met Hans van der Velden leest u in de Baarnsche Courant van maandag 12 maart.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De weekmarkt moet worden gemoderniseerdReageren!