Baarnsche Courant - Apotheose BAV Wintercup
Logo baarnschecourant.nl

Apotheose BAV Wintercup

BAARN - Dit jaar wordt voor de 43e keer de BAV Wintercup georganiseerd. De BAV Wintercup is een hardloopevenement voor jong en oud. Zondag 18 februari is de afsluitende derde loop.

De eerste twee runs verliepen probleemloos. Zondag is de derde. Om 10.50 uur begint de jeugd in verschillende starts. Om 12.00 uur is de Korte Cross wedstrijd over 3,5 km. Om 12.30 uur is de 10 km Atletiekuniewedstrijd en om 13.30 uur start de recreantenloop van 2,5/5/7,5/10 kilometer. Aan de jeugdlopen en de recreantenloop kan iedereen deelnemen, je hoeft geen lid te zijn van een atletiekvereniging. Inschrijven kan online of op de dag zelf. Locatie: Allurecamping De Zeven Linden, Zevenlindenweg 4, 3744 BC Baarn Kijk voor meer informatie op www.bav-baarn.nl/wintercup.

De BAV Wintercup zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van vele vrijwilligers en de financiële steun van diverse sponsoren.

De redactie van de Baarnsche Courant ontvangt graag foto's van deelnemers aan de Wintercup. U kunt ze mailen naar redactie@baarnschecourant.nl of posten op de Facebookpagina van de Baarnsche Courant.

Reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De weekmarkt moet worden gemoderniseerdReageren!