René Peijnenburg van Safelocker: ,,Tot aan 1 september van dit jaar is het mogelijk om vrijblijvend en gratis kennis te maken met een bankkluisje van Safelocker.
René Peijnenburg van Safelocker: ,,Tot aan 1 september van dit jaar is het mogelijk om vrijblijvend en gratis kennis te maken met een bankkluisje van Safelocker." Peter Beijer

Bankkluisje huren bij Nijhof

3 juli 2019 om 17:31 Nieuws

BAARN Een kluisje zoals men dat vroeger bij de bank kon huren is een perfect middel om waardevolle spullen veilig op te bergen. Brandwerend, zonder gevaar voor inbraak en voor de eigenaar toch gemakkelijk te bereiken. De banken trekken zich terug uit deze dienstverlening. De oplossing wordt door Safelocker geboden bij een bekende locatie: Woonwarenhuis Nijhof.

Peter Beijer

Dat een kluisje alleen bedoeld is voor de dure Rolex, de waardevolle juwelen en een stapeltje cash geld is een hardnekkige aanname. Spullen buiten je huis op een plek opbergen waar niemand bij kan is ook raadzaam voor andere zaken vertelt René Peijnenburg van Safelocker. ,,Tegenwoordig slaat men alles op in de computer. Denk aan foto's, contracten, de administratie. Natuurlijk is het verstandig om van deze bestanden een backup te maken op een externe harde schijf op een USB-stick. Maar bij brand of inbraak gaan deze spullen ook vaak verloren. Met een bankkluisje van Safelocker behoort die zorg tot het verleden."

BANKEN TREKKEN TERUG Peijnenburg is Formule Manager van Safelocker. Dit nieuwe bedrijf komt voort uit Dujardin die gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van beveiligde ruimtes zoals servicerooms, kluiskamers en pinkluizen. De bankkluisjes die particulieren nu nog maar bij een beperkt aantal banken kunnen huren komen in de meeste gevallen ook bij het bedrijf uit Leerdam vandaan. Het verhuren van deze bankkluisjes wordt door de banken langzaam maar zeker afgestoten.

Peijenburg: ,,De bank trekt zich terug uit deze vorm van dienstverlening. Het aantal bankkantoren wordt minder en de kantoren die overblijven zijn kleiner. De behoefte aan dit soort bankkluisjes blijft echter bestaan en daarom ontwerpen en faciliteren wij ruimtes op andere locaties waarin mensen weer op de vertrouwde manier een 'bankkluisje' kunnen huren."

NIJHOF In Baarn heeft Safelocker met Nijhof een in de regio zeer bekende partner gevonden. Op de begane grond van het woonwarenhuis is een zwaar beveiligde kluiskamer ingericht waar het gehuurde bankkluisje via een toegangspas, een dikke kluisdeur, een vingertoets en vervolgens een sleutel toegankelijk is. Er zijn drie maten beschikbaar: compact voor € 14,95 per maand en middelgroot en groot voor respectievelijk € 19,95 en € 24,95 per maand. De kleinste maat biedt meer dan genoeg ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld aktes, juwelen en digitale opbergapparatuur. De inhoud kan verzekerd worden tot € 25.000,00 of € 50.000,00.

VAKANTIE De vakantietijd komt eraan en dat is een mooie gelegenheid om kennis te maken met Safelocker. ,,Tot aan 1 september van dit jaar is het mogelijk om vrijblijvend en gratis kennis te maken met een bankkluisje van Safelocker. Wanneer je een bankkluisje huurt is de eerste maand voor onze rekening. Wil je na een maand van het bankkluisje af, dan kan je dit kosteloos opzeggen. Een gratis bankkluisje voor een maand om zorgeloos op vakantie te gaan."

Op de site van Safelocker is meer informatie te vinden over het reserveren van een bankkluisje en het maken van een afspraak. www.safelocker.nl. Telefoon: 0800-6060

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie