Baarnsche Courant - Testdag Escape Room Wintertuin
Logo baarnschecourant.nl

Testdag Escape Room Wintertuin

BAARN - Na een aantal mooie playtests met enthousiaste groepen is het tijd voor een uitgebreide testdag van de Escape Game 'Het Geheim van de Weldoener' in de Wintertuin.

Het geheim van de weldoener: Vol afwachting betreed je met je team de vrijwel lege ruimte van een bijzonder gebouw: de Wintertuin in Baarn. Het is een botanische kas uit 1915, die leegstaat en waar op dit moment duidelijk geen andere activiteiten zijn dan hier en daar wat sporen van bouw of verbouw. Als je beter kijkt, zie je echter hier en daar wat meubels staan, een oude typemachine, een telefoon… Verder een wereldkaart, wat plattegronden van Baarn….

Een spannende introductie neemt je mee naar het jaar 1915, naar de kas in aanbouw, en naar het leven en werk van August Janssen, die de kas in dat jaar laat bouwen. Vanaf dan heb je een uur de tijd om je brein, je team en al je zintuigen aan het werk te zetten om Het Geheim van de Weldoener zo snel mogelijk te ontrafelen…

Ze spelen dinsdag 9 januari om 11.00, 13.00, 15.00 en 17.00 uur. Omdat dit een speciale test is, kunnen belangstellenden het spel nu met 30% korting spelen. Wie wil testen, kan een e-mail sturen naar geheimvandeweldoener@hotmail.com en laat het gewenste tijdstip weten.

Reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De gemeente Baarn moet vaart maken met de ontwikkeling van de NoordschilReageren!