Baarnsche Courant - Actie Serious Request Erik van de Weerd live op tv
Logo baarnschecourant.nl

Actie Serious Request Erik van de Weerd live op tv

BAARN - "Ze hebben mijn activiteit uitgekozen vanwege mijn enthousiasme." Baarnaar Erik van de Weerd meldt trots dat zijn biljartactie voor Serious Request is uitgekozen om live op tv te worden uitgezonden.

"Dinsdag 19 december, als ik met mijn biljartmarathon begin, komt BNNVARA 's ochtends opnames maken in Baarn. Daarna komen ze naar mijn huis en lopen we samen naar De Verfrissing in de Oosterstraat. Daar maken ze 's middags opnames en 's avonds vanaf half acht wordt er live uitgezonden. Op dat moment speel ik toevallig tegen mijn oudste dochter."

Vanaf dinsdag 19 december 15.00 uur tot en met zaterdag 23 december 22.00 uur zal Van de Weerd 43 partijen van maximaal een uur spelen. De openingspartij is tegen burgemeester Mark Röell. Woensdagmiddag 20 december om 16.10 uur speelt hij tegen de uit Baarn afkomstige driebandtopper Raimond Burgman.

Wie Erik wil steunen, kan kijken op de website kominactie.3fm.nl/actie/biljartmarathon. Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis in Apeldoorn.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De gemeente Baarn moet vaart maken met de ontwikkeling van de NoordschilReageren!