Baarnsche Courant - Kandidatenlijst GroenLinks Baarn vastgesteld
Logo baarnschecourant.nl

Kandidatenlijst GroenLinks Baarn vastgesteld

BAARN - De kandidaten die GroenLinks Baarn gaan vertegenwoordigen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn bekend. Tijdens een feestelijke Algemene Ledenvergadering is vrijdag de lijst vastgesteld. Deze ziet er als volgt uit:

1. Heidi van Otten
2. Allal Ennahachi
3. Jeroen Bosman
4. Suus Dijkhuizen
5. Nona Salakory
6. Jaap (Jack) Janmaat
7. Iris Weijman
8. Henk Schipper
9. Michiel Wind
10. Marc Penard
11. Binte Roda
12. Margreet Breukelaar

De lijst bestaat uit een gevarieerde groep mensen, met uiteenlopende beroepen, passies en culturele achtergronden. Sommigen ervaren en anderen nieuw in de politiek. Actieve mensen met een groot netwerk in het openbare leven en specialisten op een aantal belangrijke vakgebieden. Op www.groenlinksbaarn.nl leest u meer over deze kandidaten en wat hen motiveert.
Lijsttrekker is Heidi van Otten, net als vier jaar geleden. Op twee staat wederom Allal Ennahachi. De afgelopen jaren is er veel bereikt, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, openbare ruimte en schuldhulpverlening. "Maar", zo zeggen zij, "er moet nog veel gebeuren om Baarn groener en socialer te maken en daar gaan we voor!"
Ook het programma voor de komende vier jaar is vastgesteld. Dit programma, met de titel "Het kan anders" is te vinden op genoemde website.

Op de foto staan vlnr staand: Heidi van Otten, Binte Roda, Michiel Wind, Jeroen Bosman, Iris Weijman, Nona Salakory; zittend: Margreet Breukelaar, Jaap Janmaat, Suus Dijkhuizen, Allal Ennahachi, Marc Penard.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De gemeente Baarn moet vaart maken met de ontwikkeling van de NoordschilReageren!