Baarnsche Courant - Eerste Warme Winterweken Winnaars
Logo baarnschecourant.nl

Eerste Warme Winterweken Winnaars

BAARN - De eerste Warme Winterweken winnaars hebben zondagmiddag 3 december kunnen genieten van een bijzondere filmmiddag in Theater de Speeldoos. Zij waren genomineerd door iemand die hen kaartjes gunde voor de bijzondere documentaire Walk With Me. Ook Warme Winterweken partner Nijhof heeft twee vrijkaartjes kunnen weggeven namens het theater.

Via de slogan 'Wie gun jij een avondje uit?' doet het Baarnse theater sinds half november een oproep aan het publiek om anderen te nomineren voor een avondje uit in de maand december; iemand die zij om een speciale reden een avondje of middagje uit gunnen. De eerste bezoekers hebben op deze manier kunnen genieten van deze matinee filmvertoning in het theater. Barbara Doeleman: "Wat lief van Linda dat ze mij genomineerd had. Ik had de film nog niet gezien, maar wilde 'm wel heel graag zien. Dus dit was een leuke verrassing."

Theater de Speeldoos heeft vele, hartverwarmende maar ook grappige nominaties ontvangen. De redenen zeer uiteenlopend: voor dierbaren die ziek geweest zijn tot "zij is mijn grote steun als mantelzorger". Ook een naaste van 90 jaar een hart onder de riem steken omdat zij eenzaam is en bijna nooit meer de deur uitkomt tot "Mijn man smeert al meer dan 25 jaar mijn boterhammen zonder bedankje....". Oftewel keuzes maken naar wie de vrijkaarten gaan, is niet eenvoudig voor het theater, maar de eerste 'Warme Winterweken gasten' zijn inmiddels verwelkomd, en er volgen er meer in de rest van de decembermaand.

Voor de voorstellingen en films tot en met 13 december zijn alle vrijkaarten inmiddels uitgegeven. Inzenden kan nog voor de voorstellingen die nog op de agenda staan tussen 15 december en 6 januari. Het agendaoverzicht en het nominatieformulier is te vinden op speeldoosbaarn.nl/warmewinterweken en in de speciale winterweken-flyer in het theater. Nomineren kan t/m uiterlijk vrijdag 15 december.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De weekmarkt moet worden gemoderniseerdReageren!