Baarnsche Courant - Ouderwets genieten bij BLTC
Logo baarnschecourant.nl
Foto: Kees van Harten

Ouderwets genieten bij BLTC

BAARN - Dit jaar vierde tennisverenigign BLTC een dubbel feest dankzij het 110-jarig bestaan en het feit dat het fraaie tennispark 50 jaar aan de Bosbadlaan is gevestigd. Het lustrum werd onder andere gevierd met veel tennisevenementen, feesten, lustrumpolo's, wijn en wijnglazen en een fraaie jubileumuitgave van het clubblad De Ballade.

Een deel van de opbrengst van deze activiteiten werd bestemd voor de Stichting Ouderwets Genieten. De opbrengst overtrof alle verwachtingen en namens de lustrumcommissie reikte Sylvia Rossèl (links op de foto) een cheque van maar liefst € 1.652,- uit aan Monique Stam-Hooft, initiatiefneemster van deze ouderenstichting.

Monique Stam-Hooft: "Wij zijn hier heel blij mee en kunnen het geld goed gebruiken voor het uitrollen van verbindende activiteiten voor kwetsbare ouderen in de komende donkere maanden. Het is en blijft een hele uitdaging om ouderen te bereiken die dit ook echt nodig hebben. Het gaat dan met name om ouderen die nauwelijks de deur uit komen. Het is onze missie om eenzaamheid te verminderen. Alle tips die hier aan kunnen bijdragen zijn van harte welkom." Kijk voor meer informatie op www.stichtingouderwetsgenieten.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

De weekmarkt moet worden gemoderniseerdReageren!