Baarnsche Courant - Hans Smit schrijft biografie Ben Cramer
Logo baarnschecourant.nl

Hans Smit schrijft biografie Ben Cramer

BAARN - André van Duin zal maandagmiddag de nieuwe cd van Ben Cramer, 'klein portret' overhandigen aan de Baarnse zanger en acteur. Daarnaast wordt maandag 13 november de biografie 'Ben Cramer, meer dan de clown' gepresenteerd.

Hans Smit heeft de biografie geschreven ter gelegenheid van Cramers 50 jarig jubileum als artiest en het feit dat hij dit jaar 70 jaar is geworden is.

"Schnabbelaar, arrogante kwast, eigenheimer, domme jongen die zich overal voor leent. Er wordt van alles over hem gezegd. Maar wie is Ben Cramer nu werkelijk? In de vijftig jaar dat zijn carrière duurt, heeft hij de Nederlandse entertainmentwereld zien veranderen. Van oubollig variété tot megatheaters met grote, miljoenen verslindende producties. En hij is eigenlijk hetzelfde gebleven. De liedjeszanger die overal waar hij kan zijn hobby wil uitoefenen: zingen. Geen dag in zijn leven gewerkt, want het is zijn hobby, toch?
In de maanden dat ik met hem aan dit boek heb gewerkt, is er voor mij een nieuwe Ben Cramer bijgekomen: de serieuze artiest die knokt voor zijn vak en loyaal is aan zijn collega's", aldus Hans Smit.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!