Baarnsche Courant - Film Kingsman: The Golden Circle in Theater de Speeldoos
Logo baarnschecourant.nl

Film Kingsman: The Golden Circle in Theater de Speeldoos

BAARN - In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman, een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging.


Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...

Met een sterrencast bestaande uit Colin Firth, Julianne Moore, Halle Berry, Sir Elton John, Channing Tatum, Jeff Bridges, Taron Egerton en Mark Strong.

De film wordt met pauze vertoond.

Kaarten

Kingsman: The Golden Circle (16+) is op vrijdag 10 november om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 10,00 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 10,50. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen in de Grote Zaal te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de film. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!