Baarnsche Courant - Baarnaar Ferdi Supranational model
Logo baarnschecourant.nl

Baarnaar Ferdi Supranational model

BAARN - Baarnaar Ferdi Caglayan is verkozen tot Mister Supranational of the Netherlands 2017. Daarom vertrekt hij naar Polen om Nederland te vertegenwoordigen bij de internationale Mister Supranational 2017 verkiezing.

Ferdi is nu een jaar bezig met modellenwerk. Volgens de zus van een vriend van hem (zelf model) was het wel wat voor hem. Hij besloot het een kans te geven. Het resultaat: de finale van Men Universe, catwalk lopen voor Lacoste en nu dus zijn Supranational 2017 titel.

Supranational is al jaren een prestigieuze modellenwedstrijd, waaraan sinds vorig jaar ook mannen mogen meedoen. Het idee van de verkiezing is om nieuw talent te ontdekken. Dit kan zijn voor het modellenwerk, maar ook voor bijvoorbeeld televisie. Ferdi vertegenwoordigt Nederland tijdens een tour. De finale is op 2 december en wordt live op televisie in dertig landen uitgezonden.

In Baarn Magazine zegt hij: "Dit is een exclusieve kans om iets te bereiken. Als ik doorbreek, hoeven mijn ouders nooit meer te werken." Wij willen hem helpen om te winnen. Wil jij dat ook? Stem dan op Nederland via deze link: https://indianandworldpageant.com/2017/11/05/vote-who-should-win-mr-supranational-2017-with-contestants-pictures/

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!