Baarnsche Courant - Overval cafetaria Baarn in Opsporing Verzocht
Logo baarnschecourant.nl
Foto: Politie

Overval cafetaria Baarn in Opsporing Verzocht

BAARN - Beeld van twee overvallers wordt dinsdag 31 oktober getoond in Opsporing Verzocht. De twee overvielen vrijdag 8 september een cafetaria aan de Pompstraat. De jonge zoons van de eigenaresse zagen alles gebeuren.

Die vrijdagavond was de eigenaresse rond 22.00 uur alleen in de zaak. Twee mannen kwamen de zaak in. Ëén van hen had een mes en bedreigde het slachtoffer. De overvallers wilden geld en gingen naar de kassa. Toen kwamen tot de schrik van de eigenaresse haar zoons van 8 en 13 jaar naar beneden. Het gezin woont boven de zaak en de jongens kwamen af op het tumult. De eigenaresse wist haar kinderen op afstand te houden. De twee overvallers renden vervolgens met de buit de cafetaria uit.
Woensdag 4 oktober liet bureau Hengeveld op RTV Utrecht al camerabeelden van de daders zien. Dit leidde niet tot een aanhouding. Vandaar dat de beelden nu in Opsporing Verzocht worden getoond. Kijk dinsdag 31 oktober om 20.30 uur naar NPO1. Wie de daders herkent of andere informatie heeft, kan bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Online melden kan via onderstaand tipformulier.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!